4 პორცია:
4 საშუალო ზომის ქათმის ფილე,
1 კბილი ნიორი,
1 დაფნის ფოთოლი
1 კონა რაზმარინი,
1 სუფრის კოვზი ბალზამირებული ძმარი “პონტი”
მარილი, წიწაკა და ორეგანო.
მომზადება:
დაფნის ფოთოლი, როზმარინი და ნიორი მოთუშეთ მსუბუქად ზეთში. მოათავსეთ ქათმის ფილე მიღებულ მასაში და შებრაწეთ. დაამატეთ ბალზამირებული ძმარი “პონტი”, მოაყარეთ ორეგანო და წიწაკა.

მიირთვით გემრიელად!

ახალი ყველი “პონტი”-ს გლაზურთან.
Подробнее

სალათი ბალზამირებული სოუსით Kühne
Подробнее

ლობიოს სალათი ნიგვზით
Подробнее

უგემრილელესი ისპანახი სეზამით
Подробнее

ვანილის ნაყინი მარწყვით და ბალზამიკოს კრემით
Подробнее

ქათამის სალათა ანანასით და სიმინდით “Coopoliva”-სგან
Подробнее

ქათმის ფილე ბალზამირებული ძმრით “Ponti”
Подробнее

ნამდვილი ბერძნული სალათა.
Подробнее

გამომცხვარი კარტოფილი სოუსით Kühne
Подробнее

დააგემოვნეთ – ქოქოსის სმუზი ვანილით და ნუშით
Подробнее

დააგემოვნეთ გაზაფხულის სალათა
Подробнее