4 პორცია:
160 გრ. ახალი თხის ყველი,
80 მლ პონტი ვაშლის ძმარი
შაქარი, 50 გრ ცაცვი, 80 გრ მწვანე პომიდორი,
1 ვაშლი, 100 გრ მშრალი გარგარი, 1 ლაიმი, 15 გრ ახალი ჯანჯაფილი,
დარიჩინი 1 ჩხირი, ჯავზი მწარე წიწაკა,
“პონტი”-ს კულინარიული გლაზური

მომზადება:
გამოაცილეთ პომიდორს თესლი და დაჭერით კუბიკებად, ასევე დაჭერით ხილიც. ხახვი და ლაიმი დაჭერით ჩხირებად. გათალეთ ლიმონი. გახეხეთ ჯანჯაფილი. აადუღეთ ძმარი შაქართან და სხვა ინგრიდიენტებთან ერთად 2 დლ წყალში.აადუღეთ თავდახურული, ნელ ცეცხლზე 45 წუთის განმავლობაში. დააცადეთ სანელებელს გაციება. მიირთვით აცალი თხის ყველი სანელებელთან და “პონტი”-ს კულინარიულ გლაზურთან ერთად.

მიირთვით გემრიელად!

ახალი ყველი “პონტი”-ს გლაზურთან.
Подробнее

სალათი ბალზამირებული სოუსით Kühne
Подробнее

ლობიოს სალათი ნიგვზით
Подробнее

უგემრილელესი ისპანახი სეზამით
Подробнее

ვანილის ნაყინი მარწყვით და ბალზამიკოს კრემით
Подробнее

ქათამის სალათა ანანასით და სიმინდით “Coopoliva”-სგან
Подробнее

ქათმის ფილე ბალზამირებული ძმრით “Ponti”
Подробнее

ნამდვილი ბერძნული სალათა.
Подробнее

გამომცხვარი კარტოფილი სოუსით Kühne
Подробнее

დააგემოვნეთ – ქოქოსის სმუზი ვანილით და ნუშით
Подробнее

დააგემოვნეთ გაზაფხულის სალათა
Подробнее