ინგრედიენტები:

400 გრამი წითელი ლობიო
½ ჭიქა კაკალი ‘პეკანი’ ან ნიგოზი
1 წითელი ხახვი
3-3 ღერი კამა და ქინძი
1 ს. კ. ლიმონის წვენი
2 ს. კ. სიმინდის ზეთი Coopoliva (შეიძინეთ ინტერნეტით სახლიდან გაუსვლელად)
მარილი და ახლად დაფქული შავი პილპილი

მომზადების წესი:

ლობიო მოხარშეთ.
თუ დაკონსერვებულ ლობიოს იყენებთ, წყალი გადაუწურეთ და გარეცხეთ.
გადაიტანეთ ლობიო დიდი ზომის ფიალაზე დაუმატეთ მსხვილად დაჭრილი კაკალი პეკანი ან ნიგოზი, დაჭრილი ხახვი და ბოლოს წვრილად დაჭილი მწვანილი. სუფრაზე მიტანის წინ მოასხით ახლად გამოწურული ლიმონის წვენი და სიმინდის ზეთი Coopoliva, მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით.

გემრიელად მიირთვით

ახალი ყველი “პონტი”-ს გლაზურთან.
Подробнее

სალათი ბალზამირებული სოუსით Kühne
Подробнее

ლობიოს სალათი ნიგვზით
Подробнее

უგემრილელესი ისპანახი სეზამით
Подробнее

ვანილის ნაყინი მარწყვით და ბალზამიკოს კრემით
Подробнее

ქათამის სალათა ანანასით და სიმინდით “Coopoliva”-სგან
Подробнее

ქათმის ფილე ბალზამირებული ძმრით “Ponti”
Подробнее

ნამდვილი ბერძნული სალათა.
Подробнее

გამომცხვარი კარტოფილი სოუსით Kühne
Подробнее

დააგემოვნეთ – ქოქოსის სმუზი ვანილით და ნუშით
Подробнее

დააგემოვნეთ გაზაფხულის სალათა
Подробнее