100 % ნატურალური ბროწეულის სოუსით “მაშარაფი”.

4 საშუალო ზომის ჭარხალი
400 გრ. ყველი ფეტა
400 გრ სალათის ფურცლები
3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი Extra Virgin
1 ს.კ. მაშარაფის სოუსი Kühne
1 ს.კ. ბალზამირებული ძმარი Ponti
4 ს.კ. ნიგოზი
2 ს.კ. ბროწეულის მარცვლები
მარილი, ახლადდაფქული შავი პილპილი

მომზადების წესი:
ჭარხალი კანიანად გამოაცხეთ ჰაერღუმელში. გააგრილეთ, გაფრცქვენით და თითოეული ჭარხალი რამდენიმე ნაჭრად დაჭერით. სალათის ფურცლები გარეცხეთ, გააშრეთ, ხელით დააქუცმაცეთ და დაუმატეთ ჭარხალს. პატარა ზომის ფიალაში აურიეთ ზეითუნის ზეთი, მაშარაფის სოუსი Kühne და ბალზამირებული ძმარი. მოასხით სალათს და ფრთხილად აურიეთ. დაუმატეთ ყველი ფეტას ნაჭრები. გააფორმეთ წვრილად დაჭრილი ნიგვზით და ბროწეულის მარცვლებით.

გემრიელად მიირთვით!

 

ახალი ყველი “პონტი”-ს გლაზურთან.
Подробнее

სალათი ბალზამირებული სოუსით Kühne
Подробнее

ლობიოს სალათი ნიგვზით
Подробнее

უგემრილელესი ისპანახი სეზამით
Подробнее

ვანილის ნაყინი მარწყვით და ბალზამიკოს კრემით
Подробнее

ქათამის სალათა ანანასით და სიმინდით “Coopoliva”-სგან
Подробнее

ქათმის ფილე ბალზამირებული ძმრით “Ponti”
Подробнее

ნამდვილი ბერძნული სალათა.
Подробнее

გამომცხვარი კარტოფილი სოუსით Kühne
Подробнее

დააგემოვნეთ – ქოქოსის სმუზი ვანილით და ნუშით
Подробнее

დააგემოვნეთ გაზაფხულის სალათა
Подробнее